Львів. 12 березня. УНІАН. Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Анатолій Заваруєв на сесійному засіданні 13 березня складе депутатський мандат.

Це підтвердили у прес-службі ЛОО ВО «Свобода». Наступником Анатолія Заваруєва стане Богдан Костів, львів’янин 1974 р.н., що працює в Чехії. Зокрема, згідно із повідомленням прес-служби, він організував в Празі українську школу, а також очолює там міжнародне об’єднання «Українська Свобода».

Нагадаємо, що Анатолій Заваруєв написав заяву про складення депутатського мандата ще у вересні минулого року. Причиною для цього стали виявлені журналістами факти з біографії депутата – зокрема, те, що у 2004 році він змінив прізвище, а раніше під прізвищем Габа був судимий і визнаний винним у крадіжці індивідуального майна.

Відео дня

На попередньому пленарному засіданні Львівської обласної ради, 25 лютого, відбулися зміни у складі фракції Партії регіонів: замість Романа Микитюка та Степана Юрчишина депутатські мандати отримали Олег Баляш і Володимир Загорський.

ZAXID.NET