Львів. 22 травня. УНІАН. Сьогодні партійці ВО „Свобода” проведуть акцію пікетування під час робочого візиту Міністра АПК Миколи Присяжнюка на Львівщину.

Як повідомили УНІАН у прес-службі ВО „Свобода” 22 травня   Всеукраїнське об’єднання «Свобода» проведе акцію протесту проти політики уряду в сільськогосподарській галузі  під стінами Львівського національного аграрного університету в Дублянах, де проходитиме нарада за участі Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка.

„О 15.00, розпочнеться пікетування та вистава «Ні» - молочній мафії!» за участі депутатів місцевих ради від ВО «Свобода», - зазначається у повідомленні.

Відео дня

Як поінформували УНІАН у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні на Львівщині з робочою поїздкою перебуватиме Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.

У програмі перебування, зокрема, заплановано ознайомлення Міністра аграрної політики та продовольства України з роботою оптового ринку «Шувар» у Львові, знайомство з технологією вирощування ягід (ТзОВ «Агрофрутіка» у Жовківському районі), ознайомлення з інфраструктурою с. Добросин Жовківського району, ознайомлення з роботою переробного підприємства «Галфрост», а також нарада з питань особливості розвитку особливості розвитку аграрного сектору та стратегії розвитку українського села, яка буде проходити у Львівському національному Аграрному університеті (м.Дубляни).