До України йдуть морози / Фото УНІАН

Згідно з даними Погода УНІАН, цього тижня в Україні сильно похолодає, у четвер місцями очікується сніг з дощем.

У понеділок в Україні без опадів. На півдні до +15°, в інших регіонах до +4° ... +13°.

Прогноз на 18 листопада / УНІАН

У вівторок в Україні місцями пройдуть дощі. Температура вдень на заході до +15°.

Відео дня
Прогноз на 19 лютого / УНІАН

У середу, 20 листопада, також очікуються опади. Найтепліша погода буде на заході - до +13°. В інших регіонах до +2°...+12°.

Прогноз на 20 листопада / УНІАН

У четвер в Україні місцями пройдуть дощі та сніг з дощем. Вночі по країні температура -9°...+2 °, вдень до +7°.

Прогноз на 21 листопада / УНІАН

У п'ятницю без опадів. Вдень на півдні до +9°, в інших регіонах до +3°.

Прогноз на 22 листопада / УНІАН

23 і 24 листопада в Україні без опадів. У суботу вночі найхолодніше буде на сході - до -6°, на решті території -5°...+3°. Вдень температура по країні -2°...+11°. ВУ неділю вночі на сході температура до -5°, вдень в Україні від -1 ° до +9°.

Прогноз на 23 листопада / УНІАН
Прогноз на 24 листопада / УНіАН

Народний прогноз погоди в Україні

18 листопада - Галактіона, Єпистимії, Анни, Григорія. Якщо стелиться туман - буде тепло. Іній на деревах - скоро буде мороз.

Читайте такожПогода на сьогодні: в Україні без опадів, місцями похолодає (карта)

19 листопада - Павла-сповідника, Варлаама, Мотрони, Клавдії, Єфросинії, Олександри. На Павла-сповідника сніг - вся зима сніжна, для озимих добре. Якщо лід на річці стає купами, то й хліба будуть купи, а якщо гладко, то й хліба буде мало.

20 листопада - Єроніма, Лазаря, Йосафати, Федота-льодостава, Кирила, Зосима, Євгенія і Афанасія, Валерія. Відлига - чекай морозів. З Феодора-Студита стає холодно й сердито.

21 листопада - Собор Архістратига Михаїла, Гавриїла. Якщо Михайло дощем служить - добру й суху весну ворожить. Вранці іній - на великі сніги, а туман - на відлигу. Якщо відлига - не жди санного шляху до Миколи (19 грудня).

22 листопада - Мотрони, Онисифора, Порфирія, Івана, Олександра, Якщо в листопаді Мотря на білому коні приїде, то гостру зиму нам привезе. Іній на деревах - на морози, туман - на відлигу. Хмарна, сніжна погода передбачає непогожий травень, іній - урожай вівса, дощ - пшениці.

23 листопада - день пам'яті апостолів Ераста і Родіона, Олімпа, Сосипатра, Ореста, Костянтина і Юрія. Ераст на все здатний: і на холод, і на голод, і на заметіль. З Ераста чекай міцного насту. Якщо в цей день на деревах іній лежить з ранку, то міцному зимовому шляху довго не бути.

24 листопада - день святого Феодора Студита і Мартирія Зеленецького, Міни, Віктора, Вікентія, Феодора, Максима, Степаниди. З Федора Студита стане холодно й сердито. З дня святого Феодора Студня прилітають зимові вітри, від яких буває холодно на дворіта морозно на землі. На Студня холоднеча що не день - лютіше й гірше.

Детальніше про погоду в вашому місті дізнавайтеся через сервіс Погода УНІАН.