У Харкові ліквідують наслідки нічної негоди - сильного вітру. Як повідомляють харків'яни в соціальних мережах, в районах міста падали дерева, вітер зривав рекламу і банери.

Поривами вітру повалено сім дерев у Індустріальному, Немишлянському, Київському, Московському, Холодногірському районах міста.

Читайте такожВ Україні оголосили штормове попередження на 30-31 січня

Як повідомляє прес-служба Харківської міськради, в Індустріальному районі міста впало три дерева: два на пр. Московському (на трамвайних коліях), одне — в районі заводу ХТЗ (уздовж трамвайної колії). Ще одна велика гілка впала на пр. Олександрівському (у зеленій зоні).

У Немишлянському районі одне дерево впало у приватному секторі на перетині пр. Тракторобудівників та вул. Амасова.

У Київському районі впало два дерева — на вул. Сумській, 112 та вул. Мироносицькій (кут з вул. Костомарівською).

Дерево, що впало на Сумській, пошкодило припаркований на узбіччі автомобіль. Воно розбило лобове скло з боку пасажирського сидіння. Всередині нікого не було.

У Холодногірському районі одне дерево впало на трамвайні дроти на вул. Великій Панасівській (перехрестя з пров. Резняківським).

За інформацією Департаменту інфраструктури, рух трамваїв по вул. Великій Панасівській вже відновлено. Трамваї №23 і 26 поки їдуть до Салтівського шосе і назад — за маршрутом. На ділянці ремонтують контактну мережу.

За інформацією Департаменту цивільного захисту Харківської облдержадміністрації на 7:00, внаслідок обривів повністю знеструмлені села Кочалівка, Петровське і Любівка Краснокутського району, частково — міста Дергачі, Куп’янськ і Мерефа.

За прогнозом Харківського регіонального гідрометеоцентру, 30 січня у Харківській області та Харкові очікується південно-західний вітер 15-20 м/с, на дорогах місцями ожеледиця.

Негода в Харкові: відео