У місті впало близько 50 дерев / Фото: Думская

В Одесі частково паралізовано рух громадського транспорту через повалені унаслідок урагану дерева.

Читайте такожНа Тернопільщині буревій поваливши дерева, білборд та знеструмив села (фото)

Як повідомили УНІАН у прес-службі мерії, зафіксовано падіння дерев на вулицях Заболотного, Давида Ойстраха, проспекті Добровольського, вулицях Комітетській, Митракова, Жуковського, Троїцькій, Малій Арнаутській, Проховській, Миколаївській дорозі, Базарній, Бочарова, Артилерійській, Польській, Катерининській, Космонавтів , Іцхака Рабина та ін.

Відео дня

«Станом на 13:00 через падіння дерев на колії і обривання контактної мережі не функціонують трамвайні маршрути №1, 3, 5, 7, 26, 27, 28, тролейбусні маршрути №7 і 9. Скрізь працюють аварійні бригади», - повідомили в прес-службі.

Багато машин були пошкоджені / Фото: Думская

За попередніми даними, в місті впало близько 50 дерев.

За словами очевидців, на вул. Космонавтів вітер повалив два великих дерева, пошкоджено обшивку будинку і газову трубу. На вул. Грецькій шматок черепиці впав на припаркований автомобіль, ще на одну машину на іншій вулиці звалилося дерево. Також у соціальних мережах повідомляють про падіння білбордів.

У низці будинків відсутня електрика.

Аналогічна ситуація в районах Одеської області. Як повідомляють очевидці у соціальних мережах, вітер повалив дерева в місті Ананьїв, також через ураган тут зірвався дах з будинку культури. У місті Подільськ вітер зірвав дах з адміністративної будівлі місцевого РЕМ.

Влада просить жителів не виходити з дому без особливої необхідності, бути гранично обережними на вулицях, не паркувати автомобілі під деревами та ін.

По місту промчав буревій / Фото: Думская