В Україні ще сильніше похолодає / фото ua.depositphotos.com

Найближчим часом в Україні стане ще холодніше. Вночі очікується падіння температури до +6°.

Про це розповіла синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха, передає "Апостроф".

За прогнозом синоптика, вдень у перші дні вересня в Україні буде від +13° до +18°. За її словами, з 3 вересня в Україні буде переважно сухо, але при цьому повітряні потоки будуть прохолодними - це призведе до істотного зниження температури

Відео дня

"Наприклад, у Києві нічна температура в кінці тижня буде всього 9-11 градусів. Вдень, за рахунок сонячних прояснень, ще буде 17-19 градусів. Але в західних областях буде прохолодніше, і трохи тепліше в південних регіонах: вище 20 градусів тепла. Але все одно буде відчутне зниження температури на 10 градусів", - розповіла синоптик.

Читайте такожСтало відомо, коли в Україну повернеться тепло до +25° (карта)

Нагадаємо, народний синоптик з Камінь-Каширського Володимир Деркач прогнозує, що перші заморозки в Україні можливі вже в середині вересня.

За його словами, перша декада вересня буде досить теплою, вдень показники термометра наближатимуться до +20°. Опади очікуються, але вони будуть слабкими, каже синоптик.

"Друга десятиденка істотно не буде відрізнятися в плані опадів, а температурні показники будуть знижуватися в її другій половині або до кінця. У ці дні можливі невеликі заморозки на поверхні грунту", - повідомив синоптик.