Найближчими днями у Києві будуть опади / фото Віктор Ковальчук, УНІАН

У найближчі кілька діб по Київщині переважатиме похмура погода, часом з опадами у вигляді невеликого мокрого снігу та дощу. Але в середині тижня циклон посилить опади у столиці, а згодом повернуться морози. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, найближчими днями у столиці і в денні, і в нічні години триматиметься близько 0°

"В четвер, під час проходження циклону, очікуємо інтенсивніші (помірні) опади - мокрий сніг та дощ, а також незначне підвищення температури", - прогнозують синоптики.

Відео дня

За їх даними, наприкінці тижня опади припиняться, а повітряні потоки з північного заходу знову принесуть до Києва та області морозне повітря.

Погода у Києві - прогноз на тиждень / фото Укргідрометцентр

Зміна погоди в Україні - коли повернуться морози

В Україну прийшла відлига. Синоптики кажуть, що така погода триматиметься ще якийсь час, але вже відома дата нового похолодання.

Зокрема, за прогнозами Укргідрометцентру, у найближчі три доби очікуються попади у вигляді невеликого та помірного мокрого снігу та дощу. У четвер, 14 грудня, через територію нашої країни пройде антициклон. Він принесе більше опадів, але вони вже будуть переважно у вигляді дощу. Після цього опади в Україні припинятимуться, однак температура почне знижуватися - очікуєтья повернення морозної погоди.

Вас також можуть зацікавити новини: