Вихідні в Україні не будуть теплими / Фото ua.depositphotos.com

Найближчі вихідні в Україні, 7 і 8 жовтня, будуть холодними і з дощами. Температура знизиться по всій країні, місцями вдень буде не вище +12°...+15°, а вночі температура опускатиметься до +3°...+9°. У суботу дощі очікуються на півночі і північному сході, а такде на крайньому заході України. У неділю опади охоплять вже практично всю країну. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +8°, вдень +17°, дощ. У неділю вночі очікується +7°, а вдень +15°, невелика хмарність, дощ.

У Львові в суботу вночі +8°, вдень +17°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю вночі +6°, вдень +13°, невелика хмарність, дощ.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +9°, вдень +19°, хмарно з проясненнями. У неділю - невелика хмарність, вночі +6°, вдень +13°, невеликий дощ.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря +7°...+20°. У неділю температура буде +7°...+15°, невелика хмарність, дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +11°, вдень +23°. У неділю-невелика хмарність, +9°...+21°, дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе +3°, вдень +15°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +6°...+13°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +7°, вдень +18°. У неділю температура становитиме +8°...+18°, похмуро, сповшная хмарність, дощ.

У Сімферополі в суботу-невелика хмарність, +6°...+18°. У неділю - невелика хмарність, +7°...+21°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +5°, вдень +17°. У неділю вночі очікується +4°, вдень +20°, похмуро, невеликий дощ.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +1°, вдень +17°. У неділю буде похмуро, вночі +12°, вдень +10°, дощ.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +2°, вдень +17°. У неділю - похмуро, дощ, температура становитиме +13°, вдень +12°.

7 жовтня температура в Україні продовжить знижуватися / фото УНІАН
8 жовтня в Україні стане ще прохолодніше / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +4°, вдень до +15°. У неділю вночі температура становитиме + 11°, вдень стовпчики термометрів покажуть +6°, невелика хмарність, злива.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +8°, вдень +18°. У неділю - невелика хмарність, злива. Температура становитиме +14° вночі та вдень +11°.

У Трускавці в суботу похмуро, температура до +17°. У неділю - невелика хмарність і легкий дощ, температура +15°...+10°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до +17°. У неділю - невелика хмарність, +11°...+9°.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +11°, вдень +24°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +15°...+23°, дощ.

Вас також можуть зацікавити новини: