У Києві прогнозується дуже тепла погода / фото kyivcity.gov.ua

У Києві найближчими днями очікується майже спека. Температура у столиці підійматиметься до +28°, буде сухо та доволі сонячно. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, у наступні 5 діб по Київщині переважатиме погода без опадів, лише вдень 20 червня прогнозується короткочасний дощ, можлива гроза. 

Температура повітря в нічні години становитиме +17,..18°, а в денні повітря прогоріватиметься до +28°. Після дощу 20 червня температура знизиться до комфортних +26°.

Відео дня
Найближчими днями у Києві буде сухо та дуже тепло / фото Укргідрометцентр

Погода 17 червня - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків, сьогодні у західних областях України буде хмарно з проясненнями. Очікуються помірні, місцями значні дощі, подекуди грози. Вітер буде  північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вдень становитиме 19-24°, в Карпатах очікується не вище 12-17°.

На решті території України прогнозується мінлива хмарність, без опадів, лише на сході та південному сході країни вдень місцями невеликий дощ, гроза. Вітер східний, 5-10 м/с. Повітря вдень прогріватиметься до 25-30°, на Донеччині та Луганщині свіжіше, 20-25°.

На Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вдень 25-30°; у Києві стовпчики термометрів показуватимуть 27-29°.

Вас також можуть зацікавити новини: