20 серпня у низці областей України пройдуть дощі / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 20 серпня, опади очікуються не тільки на заході України, але також  місцями на півночі та у центральних областях. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"20 серпня дощі з грозами пройдуть місцями в західних областях, а ввечері в неділю досягнуть півночі та частково центральної частини України", - розказала вона.

Водночас, за даними синоптика, південь, схід, та більша частина центру залишаться у сухій повітряній масі.

Відео дня

Попри опади температура повітря в Україні буде високою. Протягом дня синоптик прогнозує +29...+33, а на півдні та сході розжарить до +32...+36 градусів.

"У Києві завтра значну частину доби - без опадів, але ввечері може пройти дощ з грозою", - каже Наталка Діденко. За її прогнозом, максимальна температура повітря у столиці досягне +32...+33 градусів.

Опади у Києві - що відомо

За даними Українського гідрометцентру, найближчими днями у столиці збережеться дуже спекотна погода. Температура повітря вдень підійматиметься до +31°, а вночі буде +19°.

Синоптики прогнозують, що 20 та 21 серпня вдень місцями у Києві пройде невеликий короткочасний дощ та гроза. Після опадів, 22 та 23 серпня, температура у столиці трохи знизиться - вдень очікується близько +28°, а вночі стовпчики термометрів показуватимуть +17°.

Вас також можуть зацікавити новини: