20 серпня в Україні буде дуже спекотно / фото REUTERS

У неділю, 20 серпня, спека в Україні стане ще сильнішою. Місцями стовпчики термометрів піднімуться до +35°...+37°. На заході пройдуть дощі, опади також доберуться до північних областей, проте на температуру не вплинуть. Про це повідомляє Погода УНІАН

У більшості західних областей сьогодні пройдуть дощі, місцями - грози. Стовпчики термометрів протягом дня покажуть +30°...+32°. 

На півночі України також місцями очікуються дощі, а температура протягом дня буде на рівні +31°...+32°. Невелика хмарність.

Відео дня

На сході України сьогодні буде невелика хмарність, в Луганській області ясно і безхмарно. Сухо, а повітря розжарить до +33°...+35°. Не менш спекотна погода буде і в центральній частині України. Тут переважатиме практично безхмарна погода, а стовпчики термометрів покажуть +31°...+35°.

На півдні країни сьогодні буде найспекотніше. Тут очікується ясна і безхмарна погода з великою кількістю сонця, яке розжарить повітря до +32°...+37°.

20 серпня на заході та півночі України очікуються дощі / фото Укргідрометцентр

Прикмети погоди 20 серпня

20 серпня - день Марини. Вважалося, що якщо в цей день лелеки готуються до відльоту, осінь буде холодною. Якщо вода в річці піниться, то буде дощ.

Вас також можуть зацікавити новини: