Наприкінця тижня на киян чекають дощі / Фото daynews.com.ua

Вже на цьому тижні до Києва повернуться дощі. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, до п'ятниці для Київщини буде багато сонця та тепла.

Відео дня

"Забезпечить таку погоду поле високого тиску та відносно тепла повітряна маса", - пояснили в Укргідрометцентрі. Однак вже на вихідних у столиці очікуються дощі.

"Певні зміни очікуємо наприкінці тижня, 3-го числа побільшає хмар, а у суботу вже подекуди ймовірні короткочасні дощі та грози", - повідомляють синоптики.

Вже 4 травня у Києві очікуються дощі / фото Укргідрометцентр

Погода 30 квітня - прогноз по Україні

Сьогодні в Україні буде малохмарно й без опадів. Вітер очікується північно-східний (на заході країни південно-східний), 5-10 м/с. У південно-східній частині вдень місцями пориви сягатимуть 15-18 м/с.

Температура вдень у більшості областей становитиме +18°...+23°, на Закарпатті повітря прогріється до +25° й тільки на високогір'ї Карпат буде дещо свіжіше, +13°...+18°.

На Київщині 30 квітня також очікується малохмарна й суха погода. Вітер буде північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області становитиме +18°...+23°, а у самому Києві термометри покажуть близько +20°.

Загалом, за даними синоптиків, найближчими днями антициклон забезпечить нам переважно спокійну та сонячну погоду, а температурні показники будуть комфортні та весняні. 

Вас також можуть зацікавити новини: