Сьогодні в Україні будуть дощі / фото Lucent_Designs_dinoson20, Pixabay

У суботу, 15 квітня, в Україні похолоднішає. Особливо зниження температури буде помітно на півночі та сході країни, де стовпчики термометрів вдень покажуть лише +6°...+9°. Із заходу в нашу країну зайдуть опади, місцями дощі будуть сильними та у супроводі гроз. Також покапає в Сумській області і на крайньому сході.  Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні спостерігатимуться температурні контрасти. У Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях похолоднішає до +7°...+8°. У Львівській, Тернопільській та Чернівецькій буде +11°...+12°, а в Івано-Франківській та Закарпатській повітря прогріється до +14°...+15°. Повсюдно очікуються дощі, зливи, місцями - з грозами.

На півночі України сьогодні найхолодніше буде в Сумській області - до +6°, на решті території стовпчики термометрів покажуть +8°...+9°. Місцями пройдуть дощі.

Відео дня

На сході України температура опуститься до +7°...+9°. У більшості областей домінуватиме похмура погода, на Луганщині - невеликі дощі.

У центральній частині України тепло розподілиться нерівномірно. У районі Черкас, Полтави та Дніпра буде лише +7°...+10°. На решті території стовпчики термометрів піднімуться до +11°...+15°. Тут також буде похмуро, а на Вінничині пройдуть дощі.

На півдні країни в Запорізькій та Одеській областях буде близько +12°...+13°, а на решті території повітря прогріється до весняних +18°...+20°.

15 квітня в Україні похолоднішає / фото УНІАН

Прикмети погоди 15 квітня

15 квітня - якщо до цього дня весняний лід на озерах і затонах не рушить, а потоне, рік буде важким.

Вас також можуть зацікавити новини: