1 січня в Україні буде багато дощів / фото ua.depositphotos.com

2022 рік в Україні почнеться з потепління і дощів. У суботу в деяких областях на заході стовпчики термометрів піднімуться аж до +10°, по всій країні пройдуть дощі. Проте вже в неділю, 2 січня, температура почне знижуватися, повернуться 10-градусні нічні морози.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -4°, вдень + 6°, дощ. У неділю вночі очікується -2°, а вдень - до -1°, невелика хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -2°, вдень +8°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ. У неділю вночі +3°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність.

У Луцьку в суботу вночі -2°, вдень +6°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі +1°, вдень +2°.

У Вінниці в суботу буде похмура погода, невеликий дощ. Температура повітря -4°...+5°. У неділю температура буде -3°...-1°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +7°, невеликий дощ. У неділю - невелика хмарність, -3°...+2°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -2°, вдень +3°, похмуро, дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть -11°...0°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +3°, дощ. У неділю температура становитиме -10°...+2°, невелика хмарність, сніг.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, 0°...+6°, дощ. У неділю - похмуро, -6°...+2°, сніг з дощем.

Жителів Маріуполя в суботу чекає похмура погода, дощ, температура вночі +1°, вдень +4°. У неділю вночі очікується -6°, вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, злива. Температура вночі +1°, вдень +3°. У неділю буде похмуро, вночі -11°, вдень +3°, сніг з дощем.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, температура вночі +1°, вдень +3°, сильний дощ. У неділю - похмуро, сніг з дощем, температура складе -11°, вдень +2°.

Погода в Україні 1 січня / фото УНІАН
Погода в Україні 2 січня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі -5°, вдень до +5°. У неділю вночі температура становитиме 0°, вдень стовпчики термометрів покажуть +2°, практично безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, невеликий дощ, вночі -1°, вдень +9°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура становитиме +3°...+4°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура до +9°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура 0°...+7°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, невеликий дощ, до +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, 0°...+2°.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +2°, вдень +9°. У неділю - практично безхмарно, температура -4°...+3°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, температура до + 4°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -7°...+3°.

Вас також можуть зацікавити новини: