Погода в Україні 6 серпня / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 6 серпня, в Україні буде спекотно. По всій країні стовпчики термометрів покажуть +28°...+30°, місцями температура підніметься до +33°. В окремих областях пройдуть невеликі дощі, в Криму - грози.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде переважно малохмарна погода. Тут повітря прогріє до +27°...+30°, а на Закарпатті буде до +33°. В Івано-Франківській та Чернівецькій областях очікуються невеликі дощі.

Відео дня

На півночі України температура встановиться на рівні +28°...+29°. У Житомирській та Київській областях вірогідні невеликі дощі. На решті території без істотних опадів.

У Центрі сьогодні теж буде дуже спекотно, +28°...+33°. Тут у більшості областей очікуються невеликі дощі. Суха та сонячна погода буде переважно у Черкаській та Полтавській областях.

Жителів східних областей 6 серпня чекає спекотна, сонячна та переважно безхмарна погода. Тут повітря прогріється до +30°...+33°, без опадів.

На півдні України сьогодні стовпчики термометрів покажуть +28°...+32°. У Миколаївській та Херсонській областях очікуються невеликі дощі, в Криму - грози.

Погода сьогодні / фото УНІАН

Нагадаємо, найближчими днями в Україні спостерігатиметься висока температура повітря, а потім очікується різке похолодання.

Вас також можуть зацікавити новини: