Прогноз погоди в Україні на 24 квітня / фото УНІАН

У суботу, 24 квітня, по всій Україні буде хмарна погода з проясненнями. Дощі пройдуть на Житомирщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині та Дніпропетровщині. Середня температура по Україні становитиме +10°, на півдні - до +15°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожСиноптик розповіла про погоду в Україні на вихідні: мокрий сніг та заморозки

Відео дня
  • У центральних регіонах - переважно хмарна погода з проясненнями, на Житомирщині очікуються дощі. Вдень очікується +9°...+13°. У Києві - без опадів, вдень температура не підніметься вище +9°. Вночі очікується +1°.
  • На заході України - хмарно з проясненнями. Вдень температура протримається на рівні +9°...+12°, а вночі опуститься до легких заморозків +1°.
  • На півночі - мінлива хмарність, можливі зливи. Стовпчики термометрів протягом дня не опустяться нижче +9°, а вночі покажуть -1°.
  • На півдні повітря прогріється до +15°. У південних регіонах України буде хмарна погода з проясненнями. Вночі температура не опуститься нижче +2°.
  • На сході очікується мінлива хмарність. На Харківщині та Дніпропетровщині пройдуть дощі. Вдень температура становитиме +11°, а вночі впаде до 0°.

Народні прикмети 24 квітня

24 квітня - день Антипи священномученика. Якщо на Антипа води не розкрилися - літо буде поганим.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: