Сьогодні в деяких областях України пройдуть дощі / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні в Україні стане значно тепліше. Особливо на Закарпатті, де очікується до +32°. Опади практично покинуть територію нашої країни, лише на півдні ще подекуди очікуються невеликі дощі з грозами.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде найтепліше. Тут протягом дня повітря прогріється до +24°...+27°, а в Закарпатській області - до +32°. Без опадів, лише невелика хмарність.

Відео дня

На півночі України сьогодні також буде тепло. Тут повітря прогріється до +26°...+29°. Очікується хмарна погода з проясненнями. 

Жителів центральних областей чекає температура від +25° до +27° і невелика хмарність. На сході країни очікується +25°...+28°.

На півдні в Миколаївській і Запорізькій областях, а також в Криму очікуються невеликі дощі, в Херсонській - з грозами. У Криму буде +22°, а на решті території - до +28°.

Погода в Україні 26 червня / фото УНІАН

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчі кілька днів температура в Україні буде поступово підвищуватися. На початку наступного тижня в більшості областей вже буде звична літня спека + 28°...+ 31°, а у вівторок вдарить до +35°.

Вас також можуть зацікавити новини: