В Україні можливі затоплення / фото ua.depositphotos.com

На північному заході України існує імовірність затоплень внаслідок пiдйому рівня води у річках. Через це синоптики Укргідрометцентру оголосили І рiвень небезпеки.

Як повідомляється, по 30 грудня на рiчках басейнів Прип'яті та Захiдного Бугу мiсцями можливий вихiд води на заплаву та подальше затоплення заплавних територiй.

Також з 29 грудня по 1 січня на річці Прип'ять у створі поста Рiчиця та р. Вижiвка в створі поста Стара Вижiвка відбуватиметься затоплення заплав.

Відео дня

"Можливе досягнення відміток затоплення сільськогосподарських угідь та присадибних ділянок в окремих прирічкових населених пунктах Ковельського району Волинської області", - попередили синоптики.

фото Укргідрометцентр

Погода в Україні сьогодні

За даними Укргідрометцентру, сьогодні в Україні домінуватиме хмарна погода з проясненнями. Переважно без опадів, лише на Чернігівщині та Сумщині місцями очікується невеликий мокрий сніг.

Вітер буде південно-західний 7-12 м/с, в Карпатах місцями пориви до 15-20 м/с. Температура вдень становитиме 0-5° тепла, на заході та півдні країни повітря прогріється до 4-9°.

Вас також можуть зацікавити новини: