Уже наприкінці тижня по всій Україні стане тепліше / фото Aditya Kumar / Pixabay

Найближчими днями погода в Україні, як і раніше, буде з температурними контрастами, періодичними дощами та грозами. Однак до кінця тижня погода почне стабілізуватися, сонця стане набагато більше, а дощі припиняться. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Початок тижня буде переважно похмурим, на півночі місцями пройдуть дощі. Тепло розподілиться нерівномірно. Найхолодніше буде на заході, +9°...+12°, а на південному сході повітря прогріється до +19°...+21°. На решті території стовпчики термометрів покажуть від +13° до +18°.

Понеділок у більшості областей України буде прохолодним / фото УНІАН

У вівторок, 23 квітня, в Україні буде переважно суха погода з невеликою хмарністю. На заході, у більшості північних, а також на узбережжі Одеської області стовпчики термометрів покажуть +11°...+14°. У Донецькій і Луганській областях буде до +19°...+20°, а на решті території очікується від +15° до +18°.

Відео дня
23 квітня істотних опадів в Україні не очікується / фото УНІАН

У середу, 24 квітня, практично по всій Україні пройдуть дощі, зливи та грози. На заході та півночі, як і раніше, буде найхолодніше, +11°...+14°, тільки на Прикарпатті повітря прогріється до +15°...+18°. У центрі та на сході буде +15°...+22°, а на півдні повітря прогріється до +21°...+24°.

24 квітня майже по всій Україні пройдуть дощі / фото УНІАН

У середині тижня, 25 квітня, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Опади залишаться лише місцями на заході та півночі, а також на Вінниччині. У більшості північних і центральних областей температура підвищиться до +18°...+23°, на півдні буде +22°...+24°, на сході стовпчики термометрів покажуть +23°...+27°. І тільки на заході, а також у Житомирській та Вінницькій областях буде +11°...+16°, на узбережжі Одеської області - близько +17°.

25 квітня дощів в Україні поменшає, а температура в більшості областей трохи підвищиться / фото УНІАН

Перед вихідними, 26 квітня, дощі та грози очікуються на сході, південному сході та в Криму. На заході температура підвищиться до +15°...+17°, приблизно така сама температура буде і на півночі країни. Найтепліше буде на сході, +20°...+24°, на решті території очікується +16°...+21°.

Напередодні вихідних на заході України стане трохи тепліше / фото УНІАН

На вихідних, 27 і 28 квітня, погода в Україні продовжить стабілізуватися. Опади покинуть нашу країну, сонця стане більше. До кінця тижня на заході потеплішає до +17°...+20°, на півночі буде +20°...+22°, на жителів сходу і півдня чекає температура +20°...+24°, а в центральній частині стовпчики термометрів покажуть від +19° до +25°.

27 квітня дощів в Україні не буде / фото УНІАН
До кінця тижня погода в Україні покращиться / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: