Наприкінці тижня у низці областей знову стане холодніше / фото ua.depositphotos.com

Найближчими днями в Україні поступово теплішатиме. Наприкінці тижня стовпчики термометрів вже показуватимуть весняні +12...+17 градусів. Однак така погода буде не усюди. Синоптик Наталка Діденко прогнозує похолодання 24 березня у низці областей. Про це вона розказала на своїй сторінці у Facebook.

"У неділю похолоднішає на заході України", - повідомила експерт з погоди.

Найближчими ж днями до України повернеться весняна погода. 21 березня, за даними синоптика, температура повітря очікується протягом дня в межах +8...+12 градусів, 22 березня буде +10...+14 градусів, а 23 та 24 березня повітря прогріватиметься до +12...+17 градусів.

Відео дня

"У четвер опади ще залишаться у центральній частині України та на півдні, на решті території переважатиме суха погода", - розказала Наталка Діденко.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У Києві 21 березня, за даними Наталки Діденко, опадів не очікується, а максимальна температура повітря становитиме +8...+10 градусів.

"У столиці вихідними, 23 та 24 березня передбачається чудова весняна погода - буде сухо, багато сонця та +14...+16 градусів", - потішила вона.

Нагадаємо, за даними Укргідрометцентру, 20 березня Київщина ще перебуватиме під впливом атмосферних фронтів, тому часом дощитиме. Однак вже від завтра поширить свій вплив поле підвищеного тиску, опади припиняться, а температура підвищиться до справжніх весняних значень.

Вас також можуть зацікавити новини: