Незабаром у Києві стане тепліше / фото УНІАН

Незважаючи на дощовий та прохолодний початок тижня, у Києві очікується тенденція до поліпшення погоди. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, до середи, 20 березня, Київщина перебуватиме під впливом атмосферних фронтів, часом дощитиме, вночі місцями з мокрим снігом.

"Проте з четверга поширить свій вплив поле підвищеного тиску, опади припиняться і температурні показники поступово підвищаться до справжніх весняних значень", - повідомляють синоптики.

Відео дня

За прогнозом, 21-22 березня температура у столиці вдень підвищиться до +9°...+10°, а 23 березня повітря вже прогріється до +13°. 

Поступово у Києві потеплішає / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві та області

19 березня на Київщині очікується хмарна погода. Впродовж дня дощитиме. Вітер буде південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень  по області становитиме +4°...+9°, а у самому Києві стовпчики термометрів покажуть +5°...+7°.

Також по Київщині до 21 березня оголошено жовтий рівень небезпечності через можливі затоплення. Як повідомляє Укргідрометцентр, внаслідок скидів води з Київського водосховища та у зв'язку з проходженням весняного водопілля, на р. Дніпро у Києві та Бориспільському районі рівні води утримуватимуться вище відміток затоплення заплав та понижених прирічкових територій.

У Києві очікуються затоплення / фото Укргідрометцентр

Вас також можуть зацікавити новини: