Соцсети ПАРЄ відмовила Україні у проведенні дебатів про незаконні вибори в Криму / фото УНІАН

У ПАРЄ відмовили у запиті України щодо проведення термінових дебатів з приводу незаконних виборів президента Росії в окупованому Криму та інших аспектів політики РФ. Про це повідомив віце-президент ПАРЄ Володимир Ар'єв в Facebook.

Раніше повідомлялося, що ПАРЄ збиралася розглянути порушення прав людини і незаконні вибори президента Росії в окупованому Криму. Це було зазначено у порядку денному ПАРЄ.

"Бюро ПАРЄ голосами лівих і соціалістів відмовило у проведенні термінових дебатів на запит Великобританії, України та інших на тему Солсбері, незаконних виборів у Криму ітд. Це все на тлі корупційного скандалу в ПАРЄ з фактами хабарництва та відвертого лобізму, оприлюдненими вчора", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПерестановки в ПАРЄ: стало відомо, хто буде вести діалог про повернення делегації Росії

За словами Ар'єва, у деяких членів ПАРЄ давно є усталеною проросійська позиція.

Зазначимо, що днями з'ясувалося, що в ПАРЄ була група осіб, які «працювали» на користь Азербайджану.

Слідча група, створена Парламентською асамблеєю Ради Європи, підтвердила системний зовнішній вплив на документи і рішення ПАРЄ, а також системну діяльність окремих депутатів всупереч етичним стандартам.

Мова йде про підкупи з боку представників Азербайджану. Проблеми не обмежуються одною країною, однак через брак часу розслідування концентрувалася на ділі країни з найбільшою кількістю претензій.