Голова СБУ Василь Грицак розкрив нового злочинця – ним виявився колишній  лідер забороненої КПУ Петро Симоненко.

Напередодні, 9-го травня, СБУ провела 24 обшуки за підозрою у злочині поваленні конституційного ладу. Симоненко втік до Москви, а вже там його назвали "агентом СБУ".

Журналісти програми "Гроші" дізналися, чи справді Симоненко працює на силовиків, як живе і чим він займається у Києві.

Читайте такожЖурналіст про перепалку Симоненка з колишнім нардепом-втікачем в ефірі росТБ: купка зрадників гризеться (відео)

"Офіційно Петро Симоненко - майже злидар. А от на його дружину Оксану та двох синів записано безліч нерухомості по всій Україні та столиці. Має родина Симоненків і бізнес, зокрема, офіси на лівому березі столиці", - йдеться у сюжеті.

Що ж до житлової нерухомості, то у реєстрі можна побачити, що на тещу Симоненка Людмилу Ващенко зареєстрований чималий будинок під Києвом у селі Березівка. Там головний комуніст нібито й проживає. Зазначається, що Симоненко має власне озеро у формі серця.

Як повідомляв УНІАН, підозрюваний у підготовці захоплення влади та держзраді лідер забороненої КПУ Петро Симоненко влаштував словесну перепалку з втікачем екс-нардепом Ігорем Марковим в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Росія 1".