Медведчук купив два українських телеканали / kremlin.ru
Два телеканали, які спеціалізуються на інформаційно-новинному мовленні та форматі news and talk — «112 Україна» і NewsOne, змінили власника.

За даними джерел "Вестей", новим власником став колишній голова Адміністрації президента України і лідер організації «Український вибір» Віктор Медведчук.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, у прес-службі Медведчука послалися на його слова "Вестям": на запитання про те, чи мав місце факт угоди з купівлі телеканалів, Віктор Медведчук відповів лаконічно: «На жаль, не отримав ні одного, ні другого».

Читайте такожМедведчук не вважає Росію країною-агресором

Відео дня

Також  в прес-службі зазначили, що це "вся інформація, ніякої нової на данний момент немає".

У свою чергу в прес-службі Нацради УНІАН попросили на всі питання слати офіційні запити. А сам глава Нацради Юрій Артеменко в розмові з УНІАН сказав коротко: "У нас немає такої інформації".

У прес-службах телеканалів "112" і NewsOne нічого не прокоментували.

Раніше аналітик Андерс Ослунд в інтерв'ю "Радіо Свобода" розповів, що Віктор Медведчук перед президентськими виборами купив три українських телеканали - «NewsOne», «112 Україна» і «Zik».

"Віктор Медведчук купив три телеканали - «NewsOne», «112 Україна» і «Zik», очевидно, готуючись до президентських виборів в Україні в 2019 році. Ці канали відповідають на запити електорату популістів», - розповів аналітик.