СБУ табличка / Фото УНІАН

Про це УНІАН повідомили в облуправлінні СБУ і підтвердив начальник відділу зі зв`язків із громадськістю облуправління міліції Юрій Сулаєв.

За їх даними, подробиці затримання будуть офіційно повідомлені на брифінгу у понеділок. Тоді ж офіційно стане відома сума хабара і за що саме начальник ДАІ вимагав гроші.

Раніше в інтернеті з`явився анонімний лист до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, підписаний просто «особовим складом ДАІ в Полтавській області». У ньому працівники ДАІ області просили «звільнити скнару Блажівського П.І. з керівної посади тому, що з його потребами вся Полтавська область скоро збере свій майдан». 

Відео дня

Читайте такожДиректор департаменту Мінрегіонрозвитку попався на хабарі

«Це повне беззаконня, таких хабарів, які він примушує носити особовий склад ДАІ, не пам`ятає за все існування ДАІ України. Це повний абзац... До Вас звертаються офіцери міліції, співробітники ДАІ УМВС у Полтавській області», - було сказано в листі.

Тоді за фактами, викладеними в листі, начальник УМВД України в Полтавській області Іван Корсун призначив службову перевірку, проте викладені в листі факти не підтвердилися.