Фракція БПП проводжає старий рік на корпоративі / фото pravda.com.ua

Фракція БПП проводжає старий рік на корпоративі разом із президентом, генпрокурором та членами уряду.

Вечірка є закритою, повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела у фракції.

На корпоратив, зокрема, приїхали прем’єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем’єр Павло Розенко, міністр культури Євген Ніщук. Також на святкуванні присутній генпрокурор Юрій Луценко.

Відео дня
На корпоратив, зокрема, приїхав міністр культури Євген Ніщук / фото pravda.com.ua

Президент з’явився на корпоративі приблизно через півтори години після початку святкування, прем’єр - раніше.

Як розповідають джерела, Порошенко дякував всім депутатам за важкий рік, радів створенню Української православної церкви і жартував.

Читайте такожЖурналісти дізналися, скільки коштував корпоратив Roshen (фото)

"Хочу також привітати зі створенням російської церкви", - жартував Порошенко, маючи на увазі ухвалений Радою закон №5309, згідно з яким Українська православна церква Московського патріархату має змінити назву і вказати свою приналежність до Росії.

Водночас Порошенко нічого не сказав про президентські вибори, лише наголосив, що "не налаштований на поразку" і очікує об'єднання зусиль.

Під час святкування Юрій Луценко взяв слово. Він висловив переконання, що протягом наступних 5 років Україна має стати членом ЄС та НАТО.

Генпрокурор сказав тост: "Тож давайте вип’ємо, щоб наш Боїнг летів в успішне майбутнє".

Як додає Telegram-канал УП. Off the record, на корпоративі БПП Юрій Луценко розказав анекдот:

"Летить Боїнг і Ф-18. Молодий пілот винищувача обсміює старого пілота пасажирського лайнера: дивись, що я можу. І мертвою петлею - під Бруклінський міст. А потім двійною бочкою і петлею - між хмарочосів. 

- Бачив?- питає

- Да, бачив. Тепер дивись, що я можу, - каже старий з Боінга. 

- Через 10 хв чувак з Ф-17 питає: і що?нічого не бачу

- Старий каже: звичайно, нічого не бачиш. Але я за цей час встав, розім'явся, поцілував стюардесу, випив каву, подзвонив додому і замовив фуагру, потім прийняв душ. Запам'ятай, пацан, справа не в фейерверках, а в стабільному польоті  і гарантованому приземленні", - пожартував Луценко.

Нагадаємо, коментуючи чутки про запланований корпоратив, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко заявив, що сьогодні депутати від «БПП» зберуться на підсумкове засідання фракції за результатами роботи у 2018 році, а не на новорічний корпоратив.