Геращенко зазначив, що ідея провести цю зустріч виникла раптово / фото УНІАН

Народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко стверджує, що на зустріч із новообраним президентом України Володимиром Зеленським в парламенті прийшли не всі лідери фракцій, оскільки це був раптовий захід.

Про це Геращенко сказав в ефірі телеканалу "112 Україна", відповідаючи на питання щодо відсутності на зустрічі голів фракцій "Блоку Петра Порошенка" та "Народного фронту".

Читайте також"Він знає мій телефон": Ляшко пояснив свою відсутність на зустрічі із Зеленським

Відео дня

Геращенко зауважив, що ідея провести цю зустріч виникла раптово 3 травня, під час зустрічі спікера Верховної Ради Андрія Парубія з Зеленським.

"В цьому вся причина. Це ніякий не демарш. Просто це була раптова ініціатива Андрія Парубія, і, відповідно, не всі були в Києві", - пояснив депутат.

Як повідомляв УНІАН, 4 травня у Верховній Раді Зеленський провів зустріч з представниками парламентських фракцій, на якій, зокрема, обговорювалося питання інавгурації.

У зустрічі взяли участь, зокрема, лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк, голова фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський, співголова групи "Відродження" Віктор Бондар, член фракції "Батьківщина" Іван Крулько, перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, член фракції "Народний фронт" Геращенко, від фракції "Блок Петра Порошенка" була присутня перший віце-спікер Ірина Геращенко.

Як повідомив Бондар, на заході були присутні представники практично всіх фракцій, окрім фракції Радикальної партії.