Ляшка не пустили на консультацію з Зеленським / фото УНІАН

Лідера "Радикальної партії " Олега Ляшка не пустила охорона президента Володимира Зеленського на консультацію з очільниками фракцій. Про це він розповів під час стріму з Адміністрації президента.

Читайте також"Сподіваюся, що ніхто не вкраде": Ляшко прибув до Зеленському на велосипеді і вимагав стоянку (фото, відео)

За словами охоронців, під час зустрічі не можна робити трансляцію у соцмережі. Охорона вимагала дотримуватися інструкцій.

Відео дня

"Більше ніяких таємниць. Вперше буде продемонстрована таємна зустріч для людей, щоб люди почули мотивацію президента", - оголосив Ляшко, додавши, що Зеленський добряче спізнюється.

Лідер "радикалів" зазначив, що, якщо його змусять вимкнути телефон, то всі побачать, хто це зробив "у самому логові влади".

Разом з тим він підійшов до всіх представників фракцій і запитав, чи не проти вони онлайн -трансляції. Всі відповіли, що не проти, оскільки за демократію і нові тренди.

Паралельно Ляшко встигав читати коментарі під відео і відповідати на них, зокрема, якийсь Михайло написав: "Ганьба Ляшку".

"Слиш,  Міхаіл, за що ганьба?", - запитав нардеп, наголосивши, що той може не дивитися, якщо для нього це ганьба.

Згодом представників фракцій покликали в окрему кімнату і всі подалися туди, але Ляшку заступила дорогу охорона.

"Хочу звернутися до президента Зеленського - пропустити мене на консультації і дати можливість людям почути, що відбувається за закритими дверима", - додав він.

Після безуспішних спроб переконати охоронців пропустити його, Ляшко спробував зайти з іншого ходу, але і там було зачинено.

Він почав нервувати і кричати, щоб його пустили на засідання для консультацій. Охорона спокійно відповіла, що може пройти, але має вимкнути телефон ,як це зробили всі інші.

"Ви побачили, що не хоче нова влада відкритості і прозорості", - сказав Ляшко.

"Я вимушений залишити телефон,  а ви робіть висновки, українці", - додав він і перервав трансляцію.

Як повідомляв УНІАН, Олег Ляшко приїхав до Адміністрації президента на велосипеді. Перед зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським, у якій мають взяти участь усі лідери парламентських фракцій, Ляшко сказав журналістам, що дуже сподівається на те, щоб ці консультації були в прямому ефірі.

Нагадаємо, керівництво Верховної Ради та голови фракцій і груп парламенту прибули на зустріч з президентом України Володимиром Зеленським в Адміністрації президента.