УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це у коментарі журналістам повідомив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

“Зараз домовилися, що до 16-ї перерва. Зараз їдемо до президента. Президент хоче зустрітися з лідерами фракцій для того, щоб все-таки спробувати донести свої аргументи”, - сказав депутат.

Він уточнив, що в цих перемовинах за участю президента мають взяти участь лідери фракцій коаліції, голова ВР Володимир Гройсман, секретар РНБО Олександр Турчинов.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогоднішнє засідання парламенту не розпочалося вчасно, оскільки у коаліції немає узгодженої позиції щодо питання особливого статусу територій у зоні бойових дій.

Читайте такожГройсман заявив, що Київ не збирається наділяти Донбас особливими повноваженнями

Зокрема, спочатку роботу ВР відклали на 12.00, а потім було оголошено, що ранкового засідання не буде, а вечірнє розпочнеться о 16.00.

Як повідомив перший заступник керівника фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко, “є неузгодженість позицій у коаліції щодо питання особливого статусу зони бойових дій. На даний момент фракції Радикальної партії, “Самопомочі” і “Батьківщини” не готові підтримувати цей законопроект, внесений президентом. Тому оголошена перерва і зараз збирається рада коаліції. Будемо намагатися знайти спільну позицію”.