Володимир Зеленський / фото REUTERS

Президент України Володимир Зеленський закликав залишити дітям таку країну, якою вони будуть пишатися.

Читайте такожЗеленський з дружиною з'єднання явився на обкладинці глянцю (фото)

Відповідний заклик він опублікував з нагоди Дня захисту дітей у своєму Facebook, опублікувавши також фото своєї сім'ї.

Відео дня

"Щоб краще розуміти дітей, треба іноді і самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якою вони будуть пишатися!", - написав Зеленський.

Володимира Зеленського підтримала і його дружина - перша леді України Олена Зеленська. Вона закликала кожного дня, кожної миті пам’ятати, що діти потребують любові, турботи та підтримки.

"В День Захисту Дітей прийнято говорити про необхідність забезпечення прав дитини та порушувати нагальні питання дитинства. Дорогі дорослі, давайте будемо говорити про це не лише сьогодні, а кожного дня, кожної миті пам’ятати, що діти потребують нашої любові, турботи та підтримки. Давайте пам’ятати, що діти - це наше майбутнє, наше продовження, наш завтрашній день, та робити все від нас залежне, щоб в усіх дітей було щасливе, безпечне, повноцінне дитинство. Адже щасливі дорослі виростають з щасливих дітей. А сьогодні я хочу сказати «дякую» своїм дітям! Це не я вас захищаю! Це ви нас з татом захищаєте своєю любов‘ю.... Люблю вас! Дякую за захист", - написала Олена на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Вперше офіційно його відзначили в 1950 році, а в українському календарі свято започаткували у 1998-му.

Раніше УНІАН писав, що подарувати дитині і як святкувати День захисту дітей.