Саакашвілі рекомендує Гройсману вирішувати нагальні проблеми українців / фото УНІАН

Колишній президент Грузії та екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі закликав прем’єра Володимира Гройсмана їхати на Закарпаття і звідти вирішувати проблеми, пов’язані з підтопленням.

Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також"Він має похмелитись і піти додому": Саакашвілі прокоментував звинувачення з боку Луценка

Відео дня

"Я прочитав деякі з ваших останніх повідомлень. Ви пишите, що очолите партію, ви пишите про те, що підете на вибори, ви пишите про те, підете чи не підете у відставку, ви пишите про те, як втратили вагу, ви пишите про те, як схудли. Але ви чинний прем'єр-міністр України, у ці дні, у ці години ви пишете оту муру. Закарпаття і частину Буковини затопило, там величезна кількість людей постраждалих, сотні мільйонів гривень прямих збитків", - заявив Саакашвілі.

Він зазначив, що ці підтоплення є результатом проведеної Гройсманом екологічної політики, коли дозволили вирубати ліси і повністю пошкодити екосистему.

"Що ви несете в ваших твітерах і повідомленнях? Ось моя порада і настійне прохання, оскільки я вже в Києві стежу і переживаю за людей тут: негайно підніміть задню частину тіла і негайно вилітайте до Закарпаття, негайно допомагайте людям. Достатньо знущатися над ними хоча б в кінці вашого безславного прем'єрства, покажіть, що вам хоча б не все одно. Вперед з Кабміну і вирушайте туди", - додав політик.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі повернувся до України після того, як напередодні президент Володимир Зеленський повернув йому українське громадянство.

Саакашвілі заявив, що прибув до України задля того, щоб разом з мільйонами українців та новим президентом і його командою брати участь у розбудові нової країни.