Багато сусіди по будинку Тимчука навіть не знають про інцидент / фото: "Страна"

Експерти-криміналісти попередньо встановили, що загиблий сьогодні нардеп Дмитро Тимчук отримав смертельне поранення в лобову частину над лівим оком. Про це заявив перший заступник прокурора Києва Павло Кононенко біля квартири загиблого.

Про це повідомляє "Страна".

"На даний момент група працює. Попередньо: був один постріл, поранення в лобову частину над лівим оком", - сказав перший заступник прокурора Києва Павло Кононенко. До речі, Тимчук був правша, тому, можливо, він міг застрелитися.

Відео дня

Читайте такожУ МВС назвали три версії загибелі Тимчука, серед них - вбивство

Начальник кримінальної поліції Києва Герман Приступа зазначив, що в даний час тіло покійного знаходиться в квартирі.

Багато сусідів по будинку не знають про інцидент. Приходять додому, запитують у поліції "Що трапилось?" але їм обіцяють пояснити пізніше.

Як повідомляв УНІАН, голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що за фактом загибелі 19 червня в Києві Тимчука відкрито кримінальне провадження за ст 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

За його словами, попередньо загиблий має вогнепальне поранення голови. "Скільки було пострілів, не можу відповісти - експерти оглядають. Є кілька робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру. Є громадянка, яка перебувала з ним в квартирі і яка зараз дає свідчення. Збираємо свідчення сусідів", - повідомив Князєв.