Володимир Путін / REUTERS

Президент РФ Володимир Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки за підсумками телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Кремля.

«Поряд з актуальними питаннями внутрішньо-російською порядку денного учасники наради торкнулися деяких аспектів російсько-українських відносин, зокрема з урахуванням телефонної розмови Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським, що відбулася напередодні», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Путіна розкрили подробиці його розмови із Зеленським

У нараді взяли участь голова Ради федерації Валентина Матвієнко, голова Держдуми В'ячеслав Володін, керівник адміністрації президента Антон Вайн, секретар Радбезу Микола Патрушев, міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев, міністр закордонних справ Сергій Лавров, директор Федеральної служби безпеки Олександр Бортніков, директор Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін, спеціальний представник президента з питань природоохоронної діяльності, екології та транспорту Сергій Іванов.

Як повідомляв УНІАН, 11 липня Зеленський провів першу телефонну розмову з Путіним.

«Обговорювалися питання врегулювання на південному сході України і спільної роботи з повернення утримуваних з обох сторін осіб. Досягнуто домовленості про продовження цієї роботи на рівні експертів», - заявили в Кремлі. Обговорювалася також можливість продовження контактів у «нормандському форматі».

Також прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що телефонна розмова «носила прагматичний характер» і тривала 20 хвилин.