Москва назвала звільнення Вишинського першим кроком до нормалізації відносин між Україною та РФ / фото УНІАН

У Кремлі заявили, що першим кроком для нормалізації відносин України і Російської Федерації Москва бачить звільнення обвинувачуваного в державній зраді колишнього головного редактора РІА «Новости-Украина» Кирила Вишинського.

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Читайте такожКремль відреагував на ініціативу Зеленського надавати друге громадянство етнічним українцям з діаспори

Відео дня

«Ну, звичайно ж, повернення Вишинського - це могло б бути прекрасним першим кроком. Загалом, будь-які кроки із звільнення людей будуть лише вітатися», - сказав Пєсков, коментуючи висловлювання президента України Володимира Зеленського, що звільнення полонених моряків могло б стати першим кроком для нормалізації відносин і відповідаючи на питання, що могло би стати першим кроком для Москви.

Як повідомляв УНІАН, затриманому 15 травня 2018 року в Києві Вишинському інкримінують вчинення державної зради і ведення підривної інформаційної діяльності проти України

Адвокати Вишинського збиралися подати клопотання про зміну йому запобіжного заходу на не пов'язану з триманням під вартою.

15 липня після перенесення засідання у справі Вишинського на 19 липня прокурори заявили, що на наступному слуханні вони заперечуватимуть проти зміни запобіжного заходу Вишинському на особисте зобов'язання, оскільки вважають, що він може в такому випадку переховуватись від слідства.