Єфремов зазначив, що його нинішня невизначеність не означає, що він "вийшов з гри" / фото УНІАН

Колишній голова парламентської фракції "Партія регіонів" Олександр Єфремов після виходу із СІЗО спрямує свої сили на відбілення своєї репутації.

Про це він розповів в інтерв'ю ТСН під стінами СІЗО у Старобільську, у якому відсидів три роки.

Політик зазначив, що в нинішній політичній ситуації в країні розбирається мало, оскільки був обмежений у надходженні інформації.

Відео дня

"Що в країні – я бачив по телебаченню, але враховуючи те, що я був обмежений у надходженні інформації, мені важко робити остаточні висновки. Те, що наразі відбувається, я думаю, не мені зараз оцінювати. Мені треба трішки розібратись в ситуації, яка склалася, інакше я б виглядав нерозумно з якимись оцінками", - зазначив екс-регіонал.

Читайте такожЄфремов перебуватиме під домашнім арештом в Києві - адвокат

Нині, каже, спрямує свої сили на відбілення репутації як своєї особистої, так і нині неіснуючої Партії регіонів.

"Для мене головна задача - довести, що я, як член Партії регіонів зовсім невинуватий, і що понад мільйон людей були в Партії регіонів – це добрі, порядні люди, які живуть в Україні і вважають себе українцями", - запевняє Єфремов.

Втім, за словами екс-регіонала, його нинішня невизначеність не означає, що він "вийшов з гри".

"Це не говорить про те, що я зав'язую з якоюсь політикою, але коли ти три роки просидів в тюрмі, розповідати про те, що ти будеш зараз когось наставляти, - це глупо", - каже Єфремов.

З тим, що перше зробить по приїзду у Київ, політик ще не визначився, каже – ще є час подумати дорогою з Луганщини до столиці.

Як повідомляв УНІАН, Єфремова затримали у липні 2016 року в аеропорту "Бориспіль". У січні 2017 року Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо Єфремова, якого звинувачують в організації захоплення терористами будівлі Луганської облдержадміністрації; в пособництві в захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області; у скоєнні умисних дій з метою зміни кордонів території та державного кордону України; в організаційному сприянні створенню і діяльності терористичної організації "ЛНР"; державній зраді.

22 липня, стало відомо, що Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід Єфремову з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. У середу, 24 липня, він вийшов із СІЗО у Старобільську.