Геращенко каже, що застосувала «неоднозначну метафору і порівняння» / facebook.com/iryna.gerashchenko

Співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко визнала, що застосувала «неоднозначну метафору і порівняння», говорячи про «зелених чоловічків».

Як передає кореспондент УНІАН, виступаючи на Погоджувальній раді лідерів фракцій та голів комітетів парламенту, вона послалася на пост Олега Сенцова в соціальних мережах, де він зазначив, що повернувся в країну, де всі воюють з усіма.

Читайте такожАрахамія розповів, коли Рада розгляне "бан" Ірини Геращенко

«Це насправді шокуюча, але правда», - сказала Геращенко і додала, що говорить про це «критично і самокритично».

Також вона зазначила, що повертається до «одного свого контраверсійного виступу, де застосувала неоднозначну метафору і порівняння».

Геращенко наголосила, що фракція «Європейська солідарність» з «великою повагою ставиться до всіх фракцій і всіх депутатів, представлених у парламенті, в першу чергу до всіх виборців».

Вона наголосила, що погоджується з тим, що в парламенті не може «використовуватися мова ворожнечі»: «Але ми маємо робити все для того, щоб наближати наші позиції і діями».

Депутатка подякувала фракціям меншості, що вони змогли разом зберегти таку інституцію як Верховна Рада, не дозволивши голосувати законопроекти з порушенням регламенту та ухвалювати рішення, які б змогли завдати шкоди державі, зокрема, скасувавши документ, яким передбачено, що Крим є в складі України.