Зеленський підкреслив, що він розраховує на "круті" відносини зі Штатами / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що планує запросити президента США Дональда Трампа відвідати Україну з офіційним візитом.

Про це він сказав в відеокоментарі за підсумками перших двосторонніх зустрічей в рамках Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

«Я очікую, що у нас будуть дуже круті стосунки з США. Я очікую, що обов’язково запросимо, такого не було багато років, і, як кажуть in English, the time to visit Ukraine. Зараз ми очікуємо, що ми домовимося про візит», — сказав Зеленський.

Відео дня

Також Зеленський прокоментував результати перших двосторонніх зустрічей з лідерами країн в рамках 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. 

Читайте також"Ми до всього готові": Зеленський розповів, чого очікує від майбутньої зустрічі з Трампом (відео)

"Найважливіше, що говорять про Україну, не забуває ніхто Україну, всім цікаво, що нова влада, всі підтримують. До речі, всі знають багато наших законів, я був здивований цим", - сказав президент.

Зеленський зазначив, що всі чекають його зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

"Найголовніше, щоб ми розуміли, що Сполучені Штати підтримують Україну. Але, не просто допомагали, тому що ми зараз інша країна, ми повинні бути потужними, тому саме підтримка… підтримка на геополітичному рівні та інвестиційна підтримка", - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський перебуває з робочим візитом у США для участі в 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Очікується, що в Нью-Йорку український глава держави виступить з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН, а також візьме участь у саміті з Цілей сталого розвитку.