Володимир Зеленський / REUTERS

Президент України Володимир Зеленський вважав, що Білий дім опублікує частину стенограми телефонної розмови між президентами України та США лише з висловлюваннями президента США Дональда Трампа, а не його словами. 

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив журналістам у Нью-Йорку за результатом зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

«Я подумав, що вони опублікують свою частину…», - заявив він, коментуючи публікацію відповідної стенограми. 

Відео дня

Читайте також"Ви все прочитали": Зеленський заявив, що Трамп не тиснув на нього під час телефонної розмови

Проте, він наголосив, що на нього ніхто не може тиснути і він є відкритою людиною. «На мене ніхто тиснути не може і ніхто тиснути не буде. Кожна людина може говорити, що вона хоче. Я відкритий, ну опублікували, будь ласка, хоч всі дзвінки. Хоча я особисто вважаю, що іноді такі речі, такі дзвінки між президентами незалежних країн не повинні публікуватись. Є геополітика, є якісь плани, але я не боюсь цього», - наголосив він. 

Як повідомляв УНІАН, 25 вересня Білий дім опублікував стенограму телефонної розмови президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа і президента України Володимира Зеленського.

Як сказано у стенограмі, оприлюдненій на сайті Білого дому, телефонна розмова розсекречена після розпорядження Трампа від 24 вересня.

Телефонна розмова відбулася 24 липня і тривала 30 хвилин з 9:03 до 9:33 за Вашингтоном (з 16:03 до 16:33 за Києвом).