Разумков сподівається на нові досягнення "Слуга народу" / facebook.com/ Дмитро Разумков

Партія «Слуга народу» має продовжувати тренд «Такого раніше не було» в позитивному сенсі.

Читайте такожРазумков пішов з посади глави партії "Слуга народу"

Як передає кореспондент УНІАН, про це на першому етапі чергового з’їзду партії «Слуга народу» заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, звітуючи про рік роботи політичної сили.

Відео дня

«Сьогодні ми - велика команда, яка пройшла разом великі вибори», - наголосив він.

Разумков додав, що разом з президентом Володимиром Зеленським партія пройшла вибори з «високо піднятою головою».

Спікер висловив сподівання, що це не останнє досягнення партії. Він зауважив, що партія здобула на парламентських виборах результат, якого не було не тільки в Україні, але і в країнах Європейського Союзу. Разумков наголосив, що команда партії щодня збільшується. За його словами, фракція в парламенті «б’є ще один рекорд» щодо кількості ухвалених законів. «Сьогодні я дуже часто повторюю фразу, що раніше такого не було. І я впевнений, що ми повинні продовжувати цей тренд, але в позитивному сенсі, щоб всі могли сказати: «Такого раніше не було», - переконаний Разумков.

Він додав, що завдання нового керівництва партії - створити широку партійну структуру, яка зможе зробити все для перемоги на виборах на місцевому рівні. «Щоб ми могли знову сказати: «Такого раніше ніколи не було», - підкреслив Разумков.

Нагадаємо, у столиці проходить перший етап чергового з’їзду партії «Слуга народу». Делегати розглянуть звіт про діяльність партії за рік, кадрові питання і питання участі у виборах до ОТГ.