Чорновол вчора побувала у ДБР / фото УНІАН

Колишня народний депутат Тетяна Чорновол заявила, що спецназ Державного бюро розслідувань завдав їй травм під час вчорашнього інциденту в приміщенні ДБР.

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

"Спецназ ДБР зумисне скрутив мені ногу силовим прийомом, подібним на той, яким скручують шию. Ось висновок МРТ для розуміння, наскільки все серйозно. І додаю фото особи, що цим керувала особисто: з "азовською" бородою на першому плані - Калашніков Андрій Сергійович", - йдеться у повідомленні колишнього депутата.

Відео дня

Діюча парламентарка - нардеп від "Європейської солідарності" Марія Іонова натомість заявила, що їх вчора "атакували невідомі особи у вигляді тітушок". Вона додала, що готує запит щодо призначення першим заступником директора ДБР Олександра Бабікова. За її словами, Чорновол вчора в присутності журналістів "зламали ногу".

Як повідомляв УНІАН, ДБР почало розслідувати факт незаконного проникнення Чорновол до приміщення відомства. 28 січня Чорновол перелізла через паркан із колючим дротом і потрапила на територію Держбюро розслідувань, яка охороняється. Після цього екс-депутатка зайшла до актової зали, де відбувався брифінг першого заступника директора ДБР, і під час його виступу спробувала кинути в нього мобільний телефон. Чорновол довелося вивести із зали проведення брифінгу. При цьому вона під час супроводження до виходу чинила опір правоохоронцям.