Кучеренко прокоментував свої слова / УНІАН

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Олексій Кучеренко розповів, чому назвав свого колегу по парламенту - нардепа Максима Ткаченка від "Слуги народу" клоуном.

Про це він сказав у коментарі Telegram-каналу PavlovskyNews.

"Я звернувся до нього і всіх депутатів - знайде в себе можливість вибачитися - я відкличу цю заяву. Мені не цікаві ці конфлікти. Я вважаю, що це підхід нової команди, яка вирішила, що вона буде самотужки визначати, хто зайвий, а хто не зайвий, як в Верховній Раді, так і країні", - заявив депутат.

Відео дня

Він додав, що в чомусь може зрозуміти колег зі "Слуги народу", але висуває зустрічний аргумент.

"Команда Зеленського на чолі з паном Зеленським, який прийшов на найвищу посаду з артистичного шоу-бізнесу, вони 10 останніх років на сцені з усіх депутатів робили клоунів, ідіотів... Тому їх дуже образило... Коли я йду поспілкуватися з першим заступником голови Верховної Ради, стоять по дорозі чотири депутати. Вони мене хвилину не пускали, казали: Вам туди не можна. Вони розбили мої окуляри вчора, коли я скрізь них проходив. Я хотів поспілкуватися з головою ВР, в цей час якась людина до мене підскакує, починає мене тискати. Вибачте, я вважаю, що це іноді клоунська поведінка", - сказав Кучеренко.

Читайте такожРозбірки нардепів: Кучеренко поскаржився на "слугу народу" до поліції після сварки у сесійній залі

Як повідомляв УНІАН, вчора Максим Ткаченко в залі засідання Верховної Ради влаштував перепалку з Кучеренком. Конфлікт почався з того, що депутат від "Батьківщини" попросив віце-спікера Руслана Стефанчука вгамувати одного з тих, хто ліз у бійку з нардепами біля трибуни. "Ви можете цього де***а бородатого заспокоїти? Чим він там займається, качок цей? Він якийсь дружинник?" – запитав Кучеренко. Після цього до нього підійшов Максим Ткаченко і натякнув, що йому вже потрібно на відпочинок. "Ваш час вийшов! Поїдьте в санаторій, в "Трускавець", відпочивайте", - сказав він. У відповідь Кучеренко назвав депутата від "Слуги народу" клоуном. "Зараз за клоуна, бл**ь, п**ди отримаєте, зрозуміли?!" - відповів Максим Ткаченко.