Гончарук розповів про свої кадрові рішення в Уряді / фото УНІАН

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявляє, що радиться з керівником Офісу президента Андрієм Богданом і помічником глави держави Андрієм Єрмаком щодо кадрових рішень в уряді.

Про це голова уряду повідомив в ефірі телеканалу ICTV 9 лютого пізно ввечері.

«Я дуже поважаю думку цих людей (Богдана і Єрмака – УНІАН), тому я з ними раджуся. Такий вплив вони і мають. Я прем'єр-міністр і приймаю рішення про внесення кандидатур міністрів до парламенту, тому остаточне рішення і відповідальність за них несу я. Але, безумовно, щоб всім працювалося комфортно, я намагаюся порадитися з усіма ключовими людьми в команді», - зазначив Гончарук.

Відео дня

Читайте такожГончарук анонсував появу віце-прем'єра з економічних питань

Крім того, за словами прем'єра, інформація про те, що нібито співбесіди з кандидатами на керівні посади Кабміну відбуваються в Офісі президента, не відповідає дійсності.

«Звичайно, ми радимося щодо тих людей, які будуть працювати в уряді. Це неправда, що співбесіди проходять в Офісі президента, вони проходять в уряді. І лише тоді, коли мені потрібна порада президента, і коли я вже хочу представити кандидатів, яких би я пропонував підтримати парламенту, я йду і раджуся з президентом як лідером нашої політичної команди», - додав він.