Більшість респондентів вважає, що уряд Гончарука працював «дуже погано» \ фото УНІАН

44% українців вважають, що Кабмін необхідно відправити у відставку.

Читайте такожБільшість українців не підтримують визнання анексії Росією Криму в обмін на звільнення Донбасу – опитування

Про це свідчать передані УНІАН результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 21 по 25 лютого.

Відео дня

У прес-релізі за результатами дослідження зазначається, що, оцінюючи роботу уряду Олексія Гончарука за період с кінця серпня минулого року по лютий цього року, тільки близько 11% опитаних поставили оцінку «добре» або «відмінно» (4 та 5 за п’ятибальною шкалою).

Більшість же респондентів вважає, що уряд Гончарука з моменту призначення працював або «дуже погано» (27%), або ж поставили «двійку» (19%), або дали оцінку «3» (задовільно) – таких 37%.

«Відносна більшість опитаних (44%) думає, що діючий склад Кабінету міністрів треба відправити у відставку, 37% думають, що уряд на чолі з Гончаруком ще має працювати», - наголошується у прес-релізі.

КМІС з 21 по 25 лютого провів опитування методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. В ході опитування проведено 1,5 тис. інтерв'ю, похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 3%.