Ілюстрація / REUTERS

На завтрашнє позачергове засідання Верховної Ради запросили представників дипломатичного корпусу та послів.

Про це співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожНа сайті Ради з'явиться законопроект про всеукраїнський референдум – Стефанчук

Відео дня

"Комітет з питань зовнішньої політики. Міністр Пристайко звітує про роботу міністерства. З якимись нотками прощання на посту міністра. На запитання, чи означає цей його виступ відставку, прямої відповіді ми не отримали. Але несподівано для себе з'ясували, що завтра на позачергове засідання ВР запрошено представників дипломатичного корпусу, послів. Чим далі, тим цікавіше. Схоже, завтра буде гаряче", - написала вона.

Геращенко додала, що їй цікаво, чи у фракції "Слуга народу" "знають, розуміють, усвідомлюють сценарій завтрашнього засідання, мету, результат і наслідки".

Як повідомляв УНІАН, 28 лютого президент Володимир Зеленський направив голові Верховної Ради Дмитру Разумкову листа з вимогою скликати позачергове засідання парламенту.

Засідання відбудеться завтра, 4 березня, о 16.00.

У порядку денному позачергового пленарного засідання - шість питань, зокрема декілька законопроектів.

Крім того, депутати мають розглянути питання про Кабінет міністрів, а також діяльність МВС, СБУ, ДБР, НАБУ, Офісу генерального прокурора у сфері подолання корупції в Україні і зміцнення правопорядку.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявляв, що депутати на позачерговому засіданні розглядатимуть кадрові зміни у складі уряду.