За це рішення проголосували 277 депутатів.

До нового уряду увійшли:

Читайте такожРада відправила Рябошапку у відставку

Прем'єр-міністр України — Денис Шмигаль. Колишній очільник Івано-Франківської ОДА, екс-віце-прем'єр-міністр України та колишній міністр розвитку громад і територій.

Міністр оборони — Андрій Таран. Генерал-лейтенант Збройних сил у відставці. Екс-представник України у СЦКК, входив до підгрупи з питань безпеки у ТКГ в Мінську.

Міністр закордонних справ — Дмитро Кулеба. Колишній віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції - Вадим Пристайко. Короткий час обіймав посаду заступника керівника Офісу президента, а потім був міністром закордонних справ України.

Міністр розвитку громад і територій — Олексій Чернишов. Колишній голова Київської ОДА.

Міністр Кабінету міністрів — Олег Немчінов. Колишній держсекретар Міністерства молоді та спорту України.

Міністр фінансів — Ігор Уманський. Двічі обіймав посаду першого заступника міністра фінансів. Також був в.о. голови Мінфіну в уряді Юлії Тимошенко та позаштатним радником Петра Порошенка.

Міністр охорони здоров’я — Ілля Ємець. Український лікар, кардіохірург, доктор медичних наук. Очолював МОЗ (з 2010 по 2011 рік) в уряді Миколи Азарова.

Міністр соціальної політики — Марина Лазебна. У 2013 – 2014 роках керувала Держслужбою зайнятості.

Віце-прем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій — Олексій Резніков. Колишній соратник Віталія Кличка, представляв Україну у ТКГ. Також був секретарем Київради в 2014 – 2015 роках і заступником голови КМДА в 2016 – 2018 роках.

Міністр у справах ветеранів — Сергій Бессараб. Колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ у 2015 році та командувач АТО.

Міністр молоді та спорту — Вадим Гутцайт. Олімпійський чемпіон з фехтування і віце-президент Федерації фехтування України.

Зберегли свої посади:

Міністр внутрішніх справ — Арсен Аваков. Міністр інфраструктури — Владислав Криклій. Міністр юстиції Денис Малюська. Віце-прем'єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як раніше повідомляв УНІАН, 5 березня новий уряд провів перше засідання. На ньому обговорювали організаційні питання та коронавірус COVID-19.