Максим Бужанський / фото УНІАН

Народний депутат з фракції «Слуга народу» Максим Бужанський, який нещодавно осоромився тим, що відмовився вшанувати пам'ять Героїв Небесної сотні, заявив про напад на нього ветеранів полку «Азов».

Читайте також"Так, побилися, розійшлися в поглядах": нардеп Лерос про бійку з Бужанським

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

«О 16 годині мене попередили, що готується провокація, після вечірнього ефіру Народ Проти. І вірно, о 0:30 натовп персонажів, чоловік 35-40, з битами, які представилися ветеранами полку Азов і прибули на автомобілях Аа1154 ХІ міцубісі L200 чорний, АА0714 Ха білий мерседес-спринтер, за допомогою декількох яєць здобула переконливу перемогу над моїм костюмом», - написав він.

Скріншот з Facebook

Як повідомляв УНІАН, 19 лютого, коли в залі Верховної Ради було оголошено про хвилину мовчання за загиблими на Майдані, Бужанський не піднявся зі свого робочого місця.

У коментарі Радіо Свобода Бужанський зазначив, що це не відповідає дійсності, так як він встав разом з усіма, але додав, що він проти того, щоб вшановувати тільки частину загиблих, тобто тільки Героїв Небесної сотні. Разом з тим на відео видно, що він не піднявся під час хвилини мовчання.