Рада може зібратися 17 березня на позачергове засідання / фото УНІАН

Позачергове засідання Верховної Ради України пропонується провести завтра, 17 березня, з 8 до 10 ранку.

Як передає кореспондент УНІАН, з відповідною пропозицією під час Погоджувальної ради виступила заступниця голови парламенту Олена Кондратюк.

Читайте такожУ Раді звинуватили Росію в спробі зриву мінського процесу

Відео дня

"Я ініціюю і виступаю з ініціативою провести позачергове засідання завтра, з 8 до 10 ранку", - сказала вона.

На цьому засіданні, зауважила депутатка, потрібно ухвалити всі необхідні рішення: від змін до бюджету, державних закупівель, економічних змін у роботі підприємств і до питань боротьби з розповсюдженням коронавірусу.

Кондратюк також зазначила, що необхідно оголосити про зміну в графіку роботи Верховної Ради.

Своєю чергою, голова парламенту Дмитро Разумков зауважив, що під час попередньої наради з керівниками фракцій та груп було запропоновано провести позачергове засідання завтра з 8 до 10 ранку.

На цьому засіданні має бути розглянуто два законопроекти, один з яких пов'язаний зі зміною календарного плану роботи парламенту.

Також перший віце-спікер Руслан Стефанчук заявив, що на позачерговому засіданні необхідно розглянути, зокрема питання з оподаткуванням на період карантину, питання трудового законодавства та законодавство про відпустки.

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 16 березня, Разумков оголосив, що Верховна Рада до 3 квітня не працюватиме в пленарному режимі. Натомість народні депутати працюватимуть в комітетах.