Раді пропонують зібратися 17 березня / фото УНІАН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія закликає створити робочу групу для визначення юридичного механізму можливості роботи Верховної Ради "на самоізоляції".

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Читайте такожУкраїна через коронавірус припинила видавати візи"Закликаю всіх колег, враховуючи те, що в нас, точно вже відомо, що буде не одне позачергове засідання, а ризики того, що якщо, не дай Боже, один депутат захворіє, і тоді ми не зможемо зібратися, то терміново створити робочу групу і розглянути якийсь юридичний механізм, яким чином Рада може працювати, перебуваючи на самоізоляції", - сказав Арахамія.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 16 березня, спікер Дмитро Разумков оголосив, що Верховна Рада до 3 квітня не працюватиме в пленарному режимі. Натомість народні депутати працюватимуть в комітетах.

Пізніше заступниця голови парламенту Олена Кондратюк виступила з пропозицією провести позачергове засідання Верховної Ради 17 березня з 8 до 10 ранку.

За її словами, цю пропозицію ще мають схвалити учасники Погоджувальної ради.