Коломиец / dnr-news.com

Генерал-майор запасу Олександр Коломієць, який перейшов на бік так званої “ДНР”, був звільний із Збройних сил України ще у 2012 році за постійні несанкціоновані поїздки до Москви.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства оборони України, Коломієць працював у Міноборони в той час, коли відомство очолював Дмитро Саламатін.

Коломієць був звільнений з Міністерства оборони в серпні 2012 році з посади начальника відділу аналізу інформації Генерального штабу ЗСУ. Причиною звільнення стали некомпетентність та несанкціоновані поїздки до Російської Федерації, зокрема до Москви.

Відео дня

Читайте такожРосійські ЗМІ зробили "сенсацію" з того, що екс-помічник глави Міноборони України часів Януковича перейшов на бік бойовиків "ДНР"

Окрім цього, за клопотанням працівників військової контррозвідки Коломійця було позбавлено допуску до державної таємниці.

У свою чергу речник Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов написав у Twitter: "Олександр Коломієць працюава помічником міністра Саламатіна (часів Януковича). Звільнений у 2012-му".