Рівно рік тому, 21 квітня 2019 року, відбувся другий тур президентських виборів, на яких Володимир Зеленський отримав 73,2% голосів виборців. УНІАН зібрав найбільш показові фотографії, починаючи з новорічної ночі-2019, коли Зеленський заявив про своє висунення в президенти, і закінчуючи сьогоднішнім днем.

В ефірі одного з телеканалів в новорічну ніч-2019 Володимир Зеленський заявив про своє висунення в президенти.

Скріншот з відео

Зеленський відповідає на запитання журналістів після подачі документів у Центральну виборчу комісію для реєстрації його як кандидата в президенти, в Києві, 25 січня 2019 року.

Відео дня
Фото: В'ячеслав Ратинський/УНІАН

Кандидат в Президенти Володимир Зеленський прибув в клініку, в Києві, 5 квітня 2019 року. Цього дня вранці Зеленський здав кров на аналізи в приватній лабораторії "Євролаб".

Фото: В'ячеслав Ратинський/УНІАН

Кандидати у Президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський під час дебатів на НСК "Олімпійський", в Києві, 19 квітня 2019 року.

Фото: Володимир Гонтар/УНІАН

Володимир Зеленський демонструє бюлетень під час другого туру президентських виборів на одній з виборчих дільниць у Києві, 21 квітня 2019 року.

Фото: УНІАН

Володимир Зеленський під час прес-конференції після завершення голосування виборців на дільницях та оголошення результатів екзит-полів, у Києві, 21 квітня 2019 р.

Фото Гонтар Володимир / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський тримає один з офіційних символів глави держави - Булаву - на урочистому засіданні Верховної Ради України, присвяченого складенню присяги новообраним президентом у Києві, 20 травня 2019 року.

Фото: Кримський Андрій / УНІАН

Володимир Зеленський відповідає на запитання журналістів під час позачергових виборів у Верховну Раду на одній з виборчих ділянок, у Києві, 21 липня 2019 р.

Фото В'ячеслав Ратинський / УНІАН

Володимир Зеленський взяв участь у церемонії підняття Державного прапора України на Софійській площі в Києві, 23 серпня 2019 р.

Фото Гонтар Володимир / УНІАН

Володимир Зеленський під час першого засідання Верховної Ради IX скликання, у Києві, 29 серпня 2019 р.

Фото Гонтар Володимир / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський, глава Офісу президента Андрій Богдан та український режисер Олег Сенцов під час зустрічі українських моряків і політв'язнів, які повернулися в Україну з Росії в рамках обміну, в аеропорту «Бориспіль», 7 вересня 2019 р. У цей день відбувся обмін утримуваними особами між Україною і РФ.

Фото: Мусієнко Владислав / УНІАН

25 вересня в Нью-Йорку Дональд Трамп і Володимир Зеленський вперше провели переговори.

REUTERS

Президент України Володимир Зеленський під час багатогодинного прес-марафону в Києві, 10 жовтня 2019 р.

Фото Соколовська Інна / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі звільнених в рамках обміну українців в аеропорту «Бориспіль», 29 грудня 2019 р. У цей день на КПВВ «Майорське» в Донецькій області стався обмін утримуваними особами між українською стороною та представниками ОРДЛО. Україні повернули 76 осіб.

Фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з евакуйованими з Китаю українцями та іноземцями, термін обсервації яких завершився, в медцентрі в Нових Санжарах (Полтавська область), 5 березня 2020 р. 20 лютого 45 українців і 27 іноземців, евакуйованих з Уханя, помістили на 14-денну обсервацію у медичному центрі «Нові Санжари» у Полтавській області. Термін обсервації евакуйованих з Китаю українців і іноземців в медцентрі у Нових Санжарах завершився 5 березня о 12.00.

Фото Ратинського В'ячеслав / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський під час засідання Верховної Ради України в Києві, 30 березня 2020 р.

Фото УНІАН